Jak nám pomáhají Žulíci

Hra, která nás sbližuje

Poznáte, když vaše dítě žulí? A pozná to ono na vás? Naše nová hra ŽULÍCI vznikla – jak jinak – pro naše děti. A je pro nás důležitá. Pomáhá nám sbližovat naše světy a pořádně se přitom nasmát. 

Naše starší dcera je jako pohádková víla. Nikdy nelže. Všechno vidí realisticky a možná až příliš vážně. Naše mladší je zase takový skřítek záškodníček, který si ze všeho jen dělá legraci a snad nikdy neříká pravdu. Jakoby byly každá z jiné planety. Jenže my žijeme v jednom malém bytě.

Žulíci nám pomáhají ty dvě planety sbližovat, aniž by se o sebe roztříštily. Starší dcera díky nim zjišťuje, že nemusí být všechno jen vážné, že si ze sebe navzájem můžeme dělat legraci. A není to lež ani podvod. A mladší se zase učí, že je sice legrace občas žulit, ale musí se to přiznat hned a i žulení má své místo. A tak nějak nepovšimnutě si přitom osvojují zajímavosti ze světa zvířat, které se jim budou hodit ve škole (té mladší teda až za pár let). Například jak je to se stonožkou a počtem jejích nohou nebo zda koroptev a bažant tvoří pár.

 

 

Zpět do obchodu